Oci i cultura

L’OSV revisita al Grec el mite de Romeu, Julieta i Elvis Costello

L’actor i cantant Ivan Labanda, en una imatge promocional / CEDIDA

Elvis Costello i The Brodsky Quartet van publicar el disc The Juliet Letters el 1993: un seguit d’històries d’amor que s’inspiraven en el mite romàntic de Romeu i Julieta. Aquest juliol, 25 anys després, l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) estrenarà la versió catalana i en viu de l’àlbum: Cartes a Julieta es podrà veure del dijous 4 al dissabte 6 de juliol a la Sala Barts de Barcelona, dins la programació del festival Grec.

L’espectacle encetarà la temporada d’estiu de l’OSV, i -sota la direcció de Sergi Belbel– ajuntarà a escena l’actor Ivan Labanda i el Quartet Julieta. El primer es posarà dins la pell de Costello i farà de vocalista de The Juliet Letters, acompanyat pel quartet de l’orquestra sabadellenca, format per Marta Cardona (directora i violí I), Maria González (violí II), Sandrine Robillard (violoncel) i Joan Félix (viola).

Aquesta formació de corda ha estat creada especialment per a l’ocasió, unint a quatre solistes de l’OSV. Joan Sellent, habitual en els equips de Sergi Belbel, s’ha encarregat, per la seva banda, de la traducció de les lletres de les cançons de Costello i Andreu Gallén ha assumit la direcció vocal treballant cos a cos amb Ivan Labanda l’adaptació de les lletres a la música original.

Comentaris
To Top