EDITORIAL

Resposta àgil a l’onada de calor

En els moments de crisi és quan es veu la resposta d’una ciutat. Davant de l’onada de calor que ha ofegat Sabadell i Catalunya aquests últims dies s’han pres mesures immediates i de forma àgil per evitar les conseqüències de les altes temperatures. L’Ajuntament va obrir les piscines municipals de manera gratuïta i va prohibir les barbacoes. Però també altres entitats van reaccionar. A l’hivern, la Creu Roja va dur a terme l’operació fred per portar roba d’abrigar a les persones més necessitades. Aquests dies, l’entitat ha tornat a moure’s amb rapidesa fent visites per assegurar-se que els col·lectius més vulnerables tinguin accés a l’aigua i a la fruita. També cal destacar com la companyia Aigües Sabadell ha instal·lat tres punts d’hidratació públics, al carrer, per pal·liar els efectes de l’onada de calor. Durant el temps que es mantingui aquesta situació meteorològica, serà necessari seguir les mesures de prevenció per evitar afectacions personals. Però també caldrà estar atents que aquests efectes no impactin sobre la natura com està passant amb l’incendi a Ribera d’Ebre, i més tenint en compte que estem tan a prop del Parc Natural de Sant Llorenç. Alerta, doncs.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top