Diners

L’Intersport Molins abaixa la persiana

La històrica botiga Intersport Molins ha tancat les seves portes aquest cap de setmana, ahir diumenge va ser l’últim dia que va obrir. Fonts de l’establiment han confirmat el tancament al D.S. pels canvis en el model de consum i per aspectes relacionats amb el finançament.

És conegut que l’atleta fundador de la botiga, Josep Molins, hi tenia un autèntic museu de diferents peces esportives, que ara portarà com ja havia fet amb altres anteriorment a la Pista Coberta d’Atletisme i a les pistes de la Bassa -que porten el seu nom- de forma temporal, ja que des de la seva entitat, la Joventut Atlètica de Sabadell (JAS), hi volen donar una sortida més visible.

La persiana de l’Intersport, mig abaixada aquest dilluns / D.S.

Les mateixes fonts apunten que volen marxar sense fer gaire soroll, sense que això s’interpreti com un menyspreu a la ciutat, motiu pel qual han declinat fer declaracions. No es preveu que hi hagi cap acte de comiat. L’Intersport Molins el va obrir Josep Molins fa cinquanta anys, el 1969, i ara el regentava el seu fill, Jordi Molins.

Comentaris
To Top