Ciutat

Adrián Hernández (Cs): “Comprar l’oposició depèn de qui es deixa comprar”

El portaveu del grup municipal de Ciutadans / ÓSCAR ESPINOSA

Entrevista a Adrián Hernández, portaveu del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Sabadell. 

Hi ha hagut presses per arribar a un acord pels salaris?

Hi ha hagut presses del govern, legítimes, i presses de Junts, que era qui tenia més necessitat. Nosaltres, amb ERC i Junts, vam quedar negociar-ho junts i després Ciuró ho negocia de manera bilateral. Amb quin ànim em reuneixo jo ara amb ella? Me’n puc refiar?

La pancarta pels presos ha jugat algun paper en tot plegat? Si la treien es podia parlar amb Cs i si la deixaven amb Junts?

Potser. El govern ha detectat que Junts podia aprovar-ho a canvi de coses… com podria ser no treure la pancarta. Crec que Junts és el soci preferent del govern, ho tinc claríssim: si Ciuró hagués pogut pactar, el govern seria PSC-Junts. És el soci preferent a Sabadell. El PSC no deixa de ser un partit nacionalista més, tot i no ser independentista.

Hi ha hagut un intent de comprar l’oposició, com diu la Crida?

Comprar l’oposició depèn de qui es deixa comprar. Nosaltres farem oposició ens paguin el que paguin… Han vist que Ciuró estava predisposada i han dit: ‘què demana? Tant! Doncs se li dona’.

Us veieu més encara a l’oposició?

Serà més difícil arribar a acords si hi ha Junts pel mig. El que ha de fer el govern és definir-se i si aposta per nosaltres, aquí estarem. És el govern qui decidirà quina relació vol tenir amb Ciutadans.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top