ESPORTS

Ángel Martínez completa el capítol de renovacions

L'Ángel Martínez podria portar de nou el braçalet de capità/Ll. Franco

Acord. Les postures semblaven allunyades fa només una setmana, però en dos dies de negociacions la situació ha donat un tomb i l’Ángel Martínez continuarà vestint la samarreta arlequinada la pròxima temporada 19/20. El migcampista gironí tanca així el capítol de renovacions que pretenia el club després d’assegurar-se la continuïtat de Néstor Querol i Pedro Capó.

De fet, el jugador ja havia manifestat a Diari de Sabadell la seva voluntat de seguir i convertir-se en el capità i líder del vestidor. Però l’oferta inicial del Sabadell a la baixa va crear incertesa i fins i tot el mateix Ángel es va plantejar escoltar altres opcions. No ha sigut necessari. El director esportiu, Jose Manzanera, va reaccionar i s’han pogut acostar posicions fins a arribar a un acord total. Amb la seva renovació i la incorporació del porter Ian Mackay, Antonio Hidalgo té una base d’11 futbolistes ara mateix, un gruix que s’haurà d’eixamplar en els pròxims dies amb nous fitxatges. Cal recordar que la pretemporada començarà el dilluns 15 de juliol.

Contra l’Ascó

El programa d’amistosos d’aquest estiu està pràcticament tancat, però continua pendent d’oficialitzar alguns horaris. De moment, se sap que el cap de setmana del 3/4 d’agost, el Sabadell jugarà la primera eliminatòria de la Copa Catalunya davant l’Ascó, descendit a Primera Catalana aquesta passada temporada, en terreny tarragoní. El guanyador s’enfrontarà al vencedor del San Cristóbal-Santfelienc en la segona ronda l’11 d’agost.

Comentaris
To Top