Ciutat

Gabriel Fernàndez i Adrián Hernández, diputats provincials per Sabadell

Els dos han estat escollits pels seus respectius partits -ERC i Cs- com a diputats provincials

Hernández i Fernàndez, en un collage / D.S.

El regidor d'ERC Gabriel Fernàndez ha estat escollit diputat provincial dels republicans a la Diputació de Barcelona. Se suma així Adrián Hernández, de Ciutadans, i seran els dos sabadellencs en aquest ens supramunicipal.

L'anunci de l'elecció de Fernàndez com a diputat s'ha anunciat avui, mentre que ahir ho va fer la formació taronja amb Hernández. Per Gabriel Fernàndez “és tot un honor poder contribuir des d’aquest ens a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”, mentra que Adrián Hernández s’ha compromès a “ajudar a millorar Sabadell també des de la Diputació”.

Publicitat

Tots dos estan convocats al ple de constitució del nou mandat de la Diputació, el proper dijous 11 de juliol a les 12 h.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top