Ciutat

Sabadell s’uneix a la campanya ‘Mulla’t’ per l’Esclerosi Múltiple

L’Ajuntament de Sabadell s’ha unit a la 26a campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple que tindrà lloc el diumenge 14 de juliol, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Les piscines on es podrà fer el tradicional salt conjunt solidari i altres activitats lúdiques seran la Bassa, les Piscines Municipals Joan Serra, el Club de Tennis, el Cercle Sabadellès i el Club Natació Sabadell.

Les regidores d’Esports i Salut, Laura Reyes i Sonia Sada, amb altres representats de les entitats / CEDIDA

Durant la presentació de la jornada, aquest dimarts a la Bassa, la regidora d’Esports, Laura Reyes, ha destacat el paper de la FEM, “que inverteix molts esforços i es mereix tota la col·laboració possible”. La regidora de Salut, Sonia Sada, ha recordat la importància de la campanya per “seguir fent recerca i donar a conèixer la malaltia”, la qual es manifesta de diverses formes i cal “aprofundir en el seu coneixement”.

Programació d’activitats a les entitats

A La Bassa, es muntarà un espai promocional per vendre productes (tovalloles, samarretes, gorres) des de les 10 h a la 13 h i els beneficis es donaran al FEM.  A les 12 h, serà el salt conjunt a la piscina per solidaritat amb la Fundació.

A les Joan Serra, tothom qui hi vulgui col·laborar podrà nedar a la piscina i rebrà un diploma acreditatiu. La UFEC, d’altra banda, farà una aportació per valor de les entrades puntuals que es venguin aquell dia. A les 12 h, tots els participants faran un salt conjunt a la piscina en solidaritat. Durant les setmanes prèvies, s’està fet venda de productes de la campanya.

Al Club de Tennis Sabadell l’entitat tindrà un espai dedicat a la venda dels productes de la campanya per a la recaptació de fons, on també es podran fer donatius. Per tal d’adaptar la campanya al l’entitat, es donarà a la campanya 0,50 € per cada ace dels jugadors de tennis i pàdel durant la jornada.

El Club Natació Sabadell ha concentrat els actes a la piscina de 25 metres del carrer dels Montcada, on els socis i sòcies podran nedar per a la campanya. Hi haurà també un punt informatiu, amb voluntaris de la FEM, i de venda de productes.

Comentaris
To Top