Publicitat
Ciutat

Front comú de Sabadell, Barberà, Polinyà i Santa Perpètua per millorar la mobilitat de la comarca

La nau d'Amazon entre Sabadell i Barberà / ÓSCAR ESPINOSA

Els alcaldes i alcaldesses de Sabadell, Barberà, Polinyà i Santa Perpètua han acordat fer un front comú per reclamar millores en la mobilitat de la comarca. Marta Farrés, Xavier Garcés, Javier Silva i Isabel Garcia s’han reunit aquest dimarts al consistori sabadellenc per analitzar la implantació d’un centre logístic d’Amazon al polígon de Can Rabella – Can Roqueta, en el terme municipal de Barberà.

Javier Silva, Marta Farrés, Xavier Garcés i Isabel Garcia, a l’Ajuntament de Sabadell / CEDIDA

En la trobada els batlles han analitzat l’impacte de l’arribada d’aquest gegant del comerç electrònic, que s’espera que faci augmentar considerablement el nombre de vehicles que es mouran per les carreteres i els municipis més propers a la instal·lació.

Per començar a determinar les millores en la mobilitat que necessita el Vallès Occidental els alcaldes es volen reunir amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i impulsar trobades tècniques entre els ajuntaments.

Publicitat
Comentaris
To Top