Esports

Josu Ozkoidi: "Tinc ganes de començar"

El jugador basc passant les proves mèdiques aquest dijous a Sant Cugat / C.D. (CEDIDA)

Aquest dijous a l'Hospital General de Catalunya, en el marc de les proves mèdiques del Centre d'Esports Sabadell, ha comparegut en roda de premsa Josu Ozkodi. Un dels quatre jugadors, juntament amb Édgar HernándezÁngel Martínez i Marc Asturgó, que han superat amb èxit les diverses proves a les quals han estat sotmesos.

Edgar Hernández, passant la revisió mèdica / CEDIDA

Josu Ozkoidi, que iniciarà la tercera temporada a la Nova Creu Alta, ha comentat que aquestes vacances han anat especialment bé després d'un final de temporada "bastant dur" on tots els integrants del club "hem necessitat desconnectar". Un any del qual Ozkoidi n'ha volgut treure la part positiva afirmant que "hem après els errors del passat". Tanmateix, ha assegurat que, ara que ja té les piles carregades, és el moment de "mentalitzar-se per la pretemporada i de preparar-nos amb il·lusió. Tinc ganes de començar, de tocar pilota i de reunir-me amb tot el grup". -Cal recordar que l'equip es posarà a les ordres d'Antonio Hidalgo a partir del pròxim dilluns 15 a les 9 del matí-.

Publicitat

En la mateixa línia, i de cara al rol del jugador basc en els esquemes del tècnic de Canovelles de cara a la temporada 19/20, ha comentat que "tot just acabo d'arribar i encara no he parlat amb ell. Jo vaig acabar en el lateral esquerre i estic molt a gust en aquesta posició. Jugaré on el míster m'ho demani". Respecte al grup 3 d'enguany, Ozkodi ha confessat que "personalment no m'ho he mirat molt" i que tot i que s'eviten els equips de les Illes Balears, el grup serà "molt difícil".

"M'han parlat molt bé del Jurgi"

A partir de la temporada vinent, el Centre d'Esports comptarà, de moment, amb dos bascos a la plantilla. El segon en arribar ha estat Jurgi Oteo, un fitxatge del qual Ozkoidi ha comentat que "personalment no el conec molt tot i haver jugat contra ell un o dos anys". Tot i això, l'hàbil jugador del Sabadell ha confessat que ha preguntat per ell i les referències no pot ser més il·lusionants: "me n'han parlat molt bé". A més, per si hi havia algun dubte, ha assegurat que "ve de l'Athletic i en el planter hi ha jugadors molt vàlids. Segur que aporta el seu granet de sorra i ens ajuda a tots".

Jurgi Oteo, el segon en arribar

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top