Publicitat
Ciutat

‘La Bassa Beach’, les noves samarretes de Pura Ceba

Els sabadellencs Pura Ceba acaben de posar a la venda una nova samarreta, ‘La Bassa Beach Sabadell’, creada per la dissenyadora alemanya resident a Sabadell Julia von Fraunberg i dedicada a la principal piscina de la ciutat. Pura Ceba ha arribat a un acord amb el bar d’aquest equipament i des d’avui ja està a la venda allà i a la botiga Moviment Nat del Centre per 20 euros.

Un home mostra la samarreta ‘La Bassa Beach’ / CEDIDA

Una dona mostra la samarreta ‘La Bassa Beach’ / D.S.

“Pura Ceba reivindica Sabadell, la Bassa és molt xula i ens permet sortir una mica de la zona de confort”, explica un dels impulsors de la iniciativa, Martí Saiz. L’elecció de Fraunberg forma part de la política del projecte d’impulsar els dissenyadors i creadors locals. Ella mateixa ha explicat al D.S. que les samarretes s’inspiren en les de Miami Beach dels anys 70 i les palmeres que també hi ha a la piscina sabadellenca. Julia von Fraunberg apunta que “la idea era fer una cosa molt estiuenca i també jugar amb la tipografia dels anys setanta i els desgastats que ara estan de moda”.

Les noves samarretes s’han pensat tant per a homes com dones, pels primers són de color blau cel i elles poden escollir entre el blanc i el mateix blau. Saiz afegeix que han pres aquesta decisió de fer dissenys específics per a elles després d’haver rebut algunes crítiques per no haver-ne fet abans i en els pròxims dies posaran a la venda la versió femenina de la samarreta ‘Sabadell és capital’. D’altra banda, Pura Ceba ja treballa en el proper disseny, que posaran a la venda per Festa Major i han encarregat a Branca Studio.

Les tres samarretes Pura Ceba del sabadellenquisme militant

Publicitat
Comentaris
To Top