Ciutat

Així llueix el cartell de Barraques 2019 de la Festa Major de Sabadell

"Si no puc ballar, no és la meva revolució". Aquest lema era un dels pocs requisits que demanava la Comissió de Festes Populars de Sabadell (CFPS). Enguany, la temàtica de les barraques és feminista i el disseny del cartell havia de reflectir-ho. Desenes de persones han participat en el concurs de cartells creant la seva pròpia composició i estètica i, finalment, han estat només 5 cartells els escollits com a finalistes.

/ D.S

Cap a les vuit del vespre, la CFPS ha nomenat com a guanyador el disseny creat pel sabadellenc Marc Sales Armengol. Segons un dels membres de la comissió, Pau Recio, han estat els colors i la idea que transmetien els que han ajudat als membres de la CFPS a escollir-lo com a guanyador.

Publicitat

/ D.S

El dimecres vinent la CFPS publicarà tota la informació pertinent sobre les barraques de la gran festa de la ciutat. De moment però, Recio ens avança que les barraques es portaran a terme al mateix lloc sempre, a l'avinguda de Francesc Macià.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top