Diners

El Gremi de Tallers prioritzarà la creació de llocs de feina i la formació

Els guardonats, durant el sopar de Sant Cristòfol / CEDIDA

– Joaquím Martín –

La celebració de Sant Cristòfol –patró dels automobilistes– va estar marcada enguany pel recent nomenament d’Hipòlit Moreno, director d’AMAC Automotive Services, com a president del Gremi de Tallers de Reparació i Venda d’Automòbils i Recanvis de Sabadell i Província de Barcelona. L’acte, que es va celebrar divendres passat a la Masia Sant Cugat amb la presència d’unes 150 persones, va permetre constatar la sintonia existent entre els dos col·lectius que formen l’entitat: els tallers i els concessionaris. En el seu primer discurs institucional, Hipòlit Moreno va manifestar: “Som –la nova junta– un equip de persones il·lusionat i compromès, conscient de la responsabilitat que assumeix davant 300 empreses del sector, la millor benzina per carburar”.

Un equip, mescla de joventut i gent veterana, que vol continuar la tasca portada a terme en els darrers 25 anys per l’anterior president. “El llegat de Josep Manel López ho farà tot més fàcil, perquè avui el Gremi de Tallers és una entitat consolidada, eficaç i solvent”, va indicar Moreno que va afegir que “el nostre repte, que continuï sent un gremi plenament representatiu”. En aquest sentit, s’ha marcat com a prioritats la creació de llocs de treball, la formació, la lluita contra l’intrusisme i la sostenibilitat.

Part de l’empresa

Moreno va tenir paraules d’agraïment i estímul “per als nostres col·laboradors als tallers i concessionaris, ja que sense el seu compromís i suport tot seria més difícil. Són una part important de l’empresa amb la qual compartim present i futur”.

La intervenció de caràcter institucional va anar a càrrec de l’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, qui va agrair la col·laboració que sempre ha brindat el Gremi de Tallers a aquest ajuntament vallesà en activitats relacionades amb l’automoció, com el concurs Electrocat, que promou la mobilitat sostenible, i el Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (Creve). “Després dels corresponents processos electorals –al Gremi de Tallers i als nostres ajuntaments–, subratllem la nostra predisposició a seguir col·laborant amb la iniciativa privada en un àmbit de futur com és el vehicle elèctric”.

Després del sopar, el Gremi de Tallers va fer un reconeixement públic a Joan Baptista Colomer, fundador de la firma Stern Motor i tota la vida dedicat al món de l’automoció; Josep Manel López, d’Auto Talleres Erasa, per la seva rellevant trajectòria en el sector, i Jordi Corcoba i Miquel Àngel Rovira, pel seu esforç emprenedor en aquest àmbit. Els guardons els van lliurar Moreno, Garcia i el president de Fecatra, Celso Basolí.

Comentaris
To Top