Ciutat

L’Ajuntament precinta un local del carrer Pérez Moya de la Creu de Barberà

El local precintat al carrer Pérez Moya / Cedida

L’Ajuntament ha decidit precintar un local del carrer Pérez Moya de la Creu de Barberà, que des de ja feia temps havia ocasionat problemes de convivència amb els veïns. El passat cap de setmana va haver-hi una operació policial conjunta entre la Policia Municipal, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional a l’establiment.

En aquella acció, els cossos policials van escorcollar per sorpresa l’establiment i es va identificar a quatre persones per tinença de substàncies estupefaents, en concret, marihuana i cocaïna. Per aquests fets es van obrir diligències per una infracció de tolerància al consum d’aquestes substàncies, recollida a la Llei de Regulació dels Espectacles públics i activitats recreatives. En aquella operació policial també es van obrir diligències penals per falsificació de document públic de bitllets de T10 de l’ATM.

Faltes molt greus

Segons han explicat des de l’Ajuntament, “l’expedient incoat contra la propietat és per faltes molt greus”. El tinent d’alcaldessa de Cohesió territorial, desenvolupament urbà, seguretat i civisme, Jesús Rodríguez, ha sigut contundent: “el precinte s’ha dut a terme per evitar que es perpetuïn situacions com aquestes en el temps i causin molèsties al veïnat”, ha explicat, i ha afegit que el govern “tindrà tolerància zero davant l’incivisme i la delinqüència”.

Comentaris
To Top