Ciutat

L’ANC clama contra el pacte del Consell Comarcal

Els manifestants convocats per l'ANC es concentren a la plaça de Sant Roc / Óscar Espinosa

Mig centenar de persones convocades per Sabadell per la Independència-ANC s’han concentrat a la plaça de Sant Roc per protestar contra el pacte de govern entre el PSC, Junts per Catalunya i En Comú Guanyem, que donarà la presidència del Consell Comarcal del Vallès Occidental als socialistes.

La coordinadora de Sabadell per la Independència, Neus Alsina, ha lamentat que finalment no ha estat possible revertir el pacte. “Ho tenien tot donat i beneït”, ha assegurat. Per Alsina, el pacte serveix per “blanquejar” els partits del 155. “Sembla mentida que tinguin companys a la presó i a l’exili”, ha assegurat Alsina.

Des de l’Assemblea es mostren molt crítics pels pactes dels partits independentistes a diferents municipis, a la diputació o al Consell Comarcal. “Tots aquests pactes en els que no hi creiem, es fan utilitzant els nostres vots”, assegura Alsina. Per aquest motiu, el coordinador territorial de Terrassa, Pep Tomás, ha dit que “no hi haurà oblit”. Alsina ha advertit que “moltíssima gent es podria replantejar el seu vot”.

Comentaris
To Top