Diners

Una plataforma per viatjar amb desconeguts

Una persona busca passar un cap de setmana a Lisboa, però no vol fer-ho sola. Aleshores, entra a TripandMeet i troba una comunitat de viatgers que tenen com a destí la capital de Portugal. “Volem crear una plataforma de l’estil de Bla Bla Car però amb viatges turístics”, explica Enric Brullet, cofundador de TripandMeet.

Els impulsors de la plataforma TripandMeet, Toni Luque i Enric Brullet, al parc Catalunya de Sabadell / LLUÍS FRANCO

La idea va sorgir de la passió dels emprenedors sabadellencs Toni Luque, de 27 anys, i del mateix Enric Brullet, de 24 anys, per viatjar. Volien reproduir les experiències que ells van viure quan van fer l’Erasmus a Varsòvia. Per la situació al centre d’Europa, van poder visitar amb molta facilitat els països del voltant de forma econòmica i acompanyats de persones que no coneixien. Després de llicenciar-se en Administració i Direcció d’Empreses, aquests dos consultors continuen tenint la necessitat de trencar amb la rutina diària. I estan convençuts que hi ha molta gent que també ho vol.

L’únic que els frena és que no s’hi atreveixen perquè estan sols. Potser no coincideixen amb preferències o dates de vacances amb els seus amics o familiars. Per això, els dos joves emprenedors posen d’acord viatgers que vulguin visitar un mateix destí. “D’aquesta manera, no hi ha excuses per quedar-se a casa”, subratlla Luque, que destaca que es pot viatjar sense dependre de ningú. Un altre dels beneficis d’aquesta plataforma és compartir les despeses, perquè viatjar en grup afavoreix que s’obtinguin preus reduïts amb els operadors turístics. Així mateix, els viatges de TripandMeet són semiorganitzats. Durant una part de l’estada, s’acompanya els clients i se’ls organitza activitats per relacionar-se. Però després estan lliures per moure’s per on vulguin. “En aquest moment, ja has fet amics i ja no vas sol”, indica Luque.

Eixamplar la comunitat

El perfil dels usuaris de TripandMeet són persones, sobretot dones, de 20 a 35 anys. Segons els dos joves emprenedors, el mínim per arribar al punt mort dels viatges –que no doni pèrdues– és de 6 persones. Tot i això, el número màxim seria de 12 membres i l’òptim, de 10. L’objectiu amb què estan treballant actualment és “eixamplar la comunitat”, reconeix Brullet. Tot i això, compten amb una activitat molt destacada a les xarxes socials, amb gairebé 3.000 seguidors a Instagram.

Comentaris
To Top