Ciutat

Ciutadans reclama al govern un informe neutral sobre els pisos dels Merinals

El grup municipal de Ciutadans insta el govern local a encaregar un informe neutral per conèixer l’estat dels pisos dels Merinals. El portaveu del grup municipal de la formació taronja, Adrián Hernández, ha explicat aquest matí en roda de premsa que el document ja està aprovat pel ple -el maig de l’any passat- i pressupostat per 100.000 euros als comptes municipals i que seria “una bona arma negociadora per confirmar als veïns si estan o no en risc cada vegada que entren a les seves cases”. Els domicilis en qüestió són els 170 que va construir la Generalitat al barri, tenen problemes estructurals i el govern català considera que es poden rehabilitar mentre que els veïns creuen que s’han d’enderrocar i fer de nou. Ciutadans també plantejarà aquest tema al Parlament per instar l’Agència Catalana de l’Habitatge a enderrocar els pisos i fer-los de nou.

Els regidors Adrián Hernández i Laura Casado, aquest dilluns en roda de premsa / D.S.

D’altra banda, Hernández reclama que tots els partits de l’Ajuntament facin un “front comú” per exigir a la Generalitat “que compleixi amb les seves competències i els seus compromisos amb la ciutat de Sabadell, especialment pel què fa a aquests habitatges, la residència del sud, l’escola i l’institut de Can Llong o l’oncologia pediàtrica del Taulí.

Comentaris
To Top