Oci i cultura

Mishima, el millor comiat per al Fresc

Vintè aniversari. Mishima va tancar ahir el Fresc Festival d’enguany amb un concert íntim i delicat, que va captivar un públic entregat des del primer moment. Els primers acords de la nit van ser de Tot torna a començar, un clàssic del seu cinquè disc –Ordre i aventura–, que també han inclòs al seu nou disc de directes, Ara i aquí. El públic, expert, va vocalitzar les cançons en silenci, per no difuminar la veu de Carabén, greu i seductora, durant l’escassa hora i mitja que va durar el concert.

Carabén, en un moment del concert / ÓSCAR ESPINOSA

Les entrades estaven exhaurides des de dies abans, i és que tot i que aquest estiu se’ls podrà seguir per tota la geografia catalana, Mishima és un grup de culte per a molts, i els seguidors locals no es van voler perdre el concert al Fresc, l’any que es compleixen vint anys des de la seva estrena als escenaris. En aquest any tan especial per a la banda catalana, després de tants anys d’èxits ininterromputs, els de David Carabén estan més en forma que mai i esgoten entrades allà on van. Van ser apoteòsics els seus dos concerts a la Sala Apolo, a Barcelona, el Nadal passat (els Concerts de Nadal), on presentaven el seu últim disc d’estudi, Ara i res. I apoteòsic va ser també el concert a les escales de la catedral de Girona el mes de maig, durant el Festival Strenes, que celebrava ja els vint anys de la banda.

El concert d’ahir al Fresc va fer honor al que s’esperava dels Mishima, que passen el seu millor moment i van sonar millor que mai, perquè van sonar més com ells mateixos que mai. Per molts anys, Mishima!

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top