Publicitat
EDITORIAL

Tailàndia, les Maldives, Sabadell

La manera de viatjar i els costums dels sabadellencs a l’hora d’escollir on i quan anar de vacances han canviat radicalment en els últims anys. Per una banda, les vacances d’estiu cada vegada són més curtes i menys concentrades a l’agost (el mes sencer de vacances, per a la gran majoria de gent, és un record llunyà). I, per altra banda, s’ha revolucionat el turisme: entre les companyies aèries ‘low cost’, la venda de bitllets en línia, i la irrupció de les noves tecnologies al sector, de la mà d’empreses com Booking.com o Airbnb, viatjar s’ha democratitzat i les agències han perdut pes.

Publicitat

Viatjar a qualsevol destí europeu no fa respecte, com abans. En una escapada a París o a Amsterdam, per exemple, es compren els bitllets amb la mateixa facilitat com si compréssim un bitllet de tren a Barcelona (i sovint no gaire més car), i, amb un cop d’ull a una de les pàgines webs especialitzades, trobarem un allotjament-experiència bé de preu. Però quan les agències diuen que el “destí de l’estiu” és Tailàndia, Vietnam o les Maldives, ens fan somniar en una remullada a la platja i ens oblidem que, en realitat, estem a Sabadell i tornem a tenir aquí la calor.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top