BARBERÀ

Amazon confirma l’obertura del nou centre de distribució de Barberà per aquesta tardor

La nova nau d'Amazon al polígon de Can Rabella de Barberà / Óscar Espinosa

Amazon ho ha confirmat. Aquesta tardor es posarà en marxa el nou centre de distribució que s’ubicarà al polígon de Can Rabella de Barberà del Vallès. Les notícies sobre l’obertura d’aquest nou centre, que serà el setè de la companyia a Catalunya, van saltar l’estiu passat. Un any després, la companyia ha decidit fer pública la notícia.

El nou centre d’Amazon donarà feina fixa a més de 230 persones en els pròxims tres anys. “Els treballadors disposaran d’un salari competitiu, un paquet complet de beneficis i l’oportunitat de treballar amb l’última tecnologia d’Amazon Robotics -els Pegasus Dives-  en un entorn de treball modern”, explica la companyia en un comunicat.

El nou centre de distribució tindrà una superfície útil de 28.000 metres quadrats i gestionarà tots els paquets rebuts des dels centres logístics d’Amazon.

 “Valor afegit”

 “Per l’Ajuntament, la pròxima instal·lació d’Amazon suposa un valor afegit”, ha explicat l’alcalde de Barberà, Xavier Garcés, i ha afegit que “denota la confiança en la situació estratègica del nostre municipi”. L’alcalde de Barberà també ha valorat la generació de nous llocs de treball “estables i de qualitat”.

Barberà tindrà el segon centre més gran d’Amazon a Catalunya

Comentaris
To Top