Diners

La Cambra de Sabadell i CaixaBank renoven el seu conveni de col·laboració

El president de la Cambra de Comerç de Sabadell, Ramon Alberich, i el Director del Centre d’Institucions de CaixaBank a Barcelona, Víctor Arbós, han signat aquest dijous 25 de juliol un nou conveni de col·laboració, “amb l’objectiu de continuar donant suport al teixit productiu de la demarcació”, en paraules de l’entitat sabadellenca.

En virtud de l’acord, expliquen des de la Cambra, CaixaBank oferirà a les empreses associades a l’entitat els seus serveis i productes financers en condicions avantatjoses i preferents. El conveni aportarà als membres de la Cambra assessorament, formació i a la millora de la competitivitat empresarial i a l’emprenedoria.

Segons la Cambra, “ambdues entitats mantindran una relació estreta al llarg de la vigència de l’acord i establiran, de forma conjunta, les accions i iniciatives que es considerin adients”. El conveni tindrà una vigència d’un any.

El president de la Cambra, Ramon Alberich, i Víctor Arbós, representant de CaixaBank, aquest dijous / CEDIDA

Comentaris
To Top