Publicitat
Ciutat

La Diputació de Barcelona i el BBVA signen un crèdit d'11,4 milions d'euros amb l'Ajuntament de Sabadell

L'Ajuntament de Sant Cugat també ha obtingut un crèdit per valor de 4.325.000 euros

La seu de la Diputació, a l'Eixample de Barcelona / MARIA ROSA FERRE (CEDIDA)

La tercera tinenta d’alcaldessa de Sabadell, Montserrat González, ha signat un acord amb la Diputació de Barcelona i el BBVA per obtenir un crèdit d'11.400.000 euros. També ha signat un acord de les mateixes característiques l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de la seva alcaldessa, Mireia Ingla, per valor de 4.325.000 euros. En total, ambdós crèdits sumen un valor de 15.725.000 euros, dels quals uns 455.515 estan subvencionats per la corporació.

Publicitat

Aquest any s’ha firmat un acord entre la Diputació de Barcelona i el BBVA per impulsar el Programa de Crèdit Local en el període 2019-2020, que permet als ajuntaments i d'altres entitats municipals reduir els costos financers dels préstecs destinats a noves inversions. Segons informa la Diputació de Barcelona, gràcies a l'acord, "les entitats locals també poden acollir-se a operacions de préstecs a llarg termini, a actuacions relacionades amb millores a la tresoreria i a línies de préstecs pont per a inversions finançades amb subvencions".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top