Publicitat
Esports

El Sabadell 19/20 s'estrena a Olot en un partit a porta tancada contra l'Al Sadd

Edgar Hernández és l'únic '9' en aquests moments / Lluís Franco

El capítol d'amistosos del Sabadell 19/20 aquesta pretemporada arrenca aquest diumenge (19 h) amb un partit contra l'Al Sadd que entrena Xavi Hernández. Però si algun soci o aficionat arlequinat tenia previst anar-hi que s'ho tregui del cap. L'enfrontament ha estat decretat a porta tancada per ordre expressa del conjunt qatarià. De fet, no es juga al Municipal d'Olot sinó a les instal·lacions que l'empresa RoyalVerd té a la Vall d'en Bas. Una mesura que ha sorprès si tenim en compte que els dos anteriors partits de l'Al Sadd en la seva estada a terres gironines han estat a porta oberta i amb gran presència de mitjans de comunicació: a Palamós (1-1) i el Municipal olotí (2-1).

El tècnic Antonio Hidalgo, doncs, podrà fer les primeres provatures encara amb la plantilla incompleta, a l'espera que arribin els últims fitxatges sèniors. En concret, un central -s'insisteix en el probable retorn de Jesús Olmo-, un mitjapunta i sobretot el '9' que hauria de significar el salt de qualitat. Dos homes amb molèsties, Ángel Martínez i Néstor, podrien ser baixa per precaució en aquesta estrena. El primer partit amb públic serà el dimecres 31 (20 h) al camp de L'Hospitalet, on el Sabadell es trobarà amb dos exarlequinats com Felipe Sanchón i Adri Parera, qui ha acceptat l'oferta del club riberenc després de baixar a Tercera amb el Cuenca.

Protagonisme dels sub'23

Les dues últimes incorporacions sub'23, els gallecs Aitor Pascual i Aarón Rey, confirmen l'objectiu del club de donar més protagonisme als joves jugadors en la pròxima temporada. Es tracta de futbolistes amb talent i ganes de progressar. Ambdós tenen trajectòries molt semblants. Van crèixer al club de formació Galícia de Caranza i van coincidir en el Racing de Ferrol, debutant a Segona B amb 16 i 17 anys. Després van separar els seus camins: Aitor a l'At. Llevant i Aarón al Celta B.

Publicitat

El cas d'Aarón Rey és el del clàssic jugador que apunta molt bones condicions des de petit, amb un talent especial. La seva precocitat el va portar a la selecció gallega sub-18 on l'entrenador Secho Martínez el va elogiar per la seva "gran valentia. És un jugador descarat que no coneix la pressió. On cop comença a jugar s'oblida de tot i a més pot jugar en diferents posicions". El seu gran valedor va ser Fernando Gundín, entrenador del juvenil del Racing Ferrol. "És molt bo tècnicament i també molt fort físicament malgrat que no ho sembla amb el seu 1,73 d'estatura. Treballa tant en atac com en defensa i també té un bon tir a pilota parada", va expressar sobre ell. "Per jugar a Segona B li falta aprendre en quines zones pot o no assumir riscos. Per això ha d'anar superant etapes", adverteix el tècnic.

El director esportiu, José Manzanera, coneix força el mercat formatiu després de treballar en aquesta faceta al Llevant i el Córdova. També ha portat el jove porter Adrià Collet (Girona B), el lateral esquerre Aleix Roig (Girona juvenil) i es manté David Acedo de la temporada anterior. De totes maneres, el club es planteja proposar-li una cessió si no gaudeix de minuts aquesta temporada. Ara els sub'23 volen guanyar protagonisme.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top