Publicitat
Diners

IKEA celebra la primera jornada de formació per a emprenedores

Un moment de la jornada a la botiga de Sabadell / CEDIDA

IKEA Sabadell i la comunitat Mompreneur van celebrar durant dos dies les primeres Jornades IKEA de Formació per a Mares Emprenedores, celebrades al laboratori d’idees de la botiga ubicada a Sant Pau de Riu-sec.

Un total de 120 dones van rebre una formació teòrica i pràctica impartida per les dues organitzacions. Mompreneur ha tractat temes de marca personal, autoconeixement, planificació, canals de venda, SEO i altres aspectes relacionats amb l’obertura d’un negoci. L’equip de decoració d’IKEA, per la seva part, va explicar les claus per millorar l’espai de treball, maximitzar els metres quadrats i donant importància al color en les emocions. L’objectiu de les sessions és que les dones tinguin les eines necessàries per desenvolupar els seus negocis i ajudar-les a trobar l’equilibri entre la seva vida personal i la professional.

La Marketing Manager d’IKEA Catalunya, Carolina Alegre, assegura que “quan són mares moltes dones opten per emprendre el seu negoci”. I afegeix que  “amb aquesta iniciativa volem compartir el nostre coneixement i crear un ambient de networking per a aquelles dones que vulguin fer els seus primers passos i fer realitat el seu somni, el seu negoci”. Gisela Soroka i Nuria Valiente, de Mompreneur, mantenen que “el que abans era un hobby amb sortida laboral s’ha convertit en un acte d’emprenedoria”.

Des d’IKEA destaquen que el 60% de la seva plantilla a Espanya són dones.

Publicitat
Comentaris
To Top