Publicitat
Ciutat

Horaris d’estiu a Rodalies i als Ferrocarrils

Un tren de Rodalies a l'estació Sabadell Sud / ÓSCAR ESPINOSA

Entrats en els mesos de menys demanda pel que fa a la mobilitat amb transport públic, Rodalies de Catalunya i FGC ja han posat a disposició dels seus usuaris els horaris d’estiu, que afecten les línies R2, R3 i R4. La línia R12, que passa per Sabadell Nord, no veurà afectat el seu horari. En tots els casos es poden consultar tant a les estacions com a les pàgines web i les aplicacions mòbils dels diferents operadors ferroviaris.

En el cas de Rodalies, l’horari estiuenc començarà a aplicar-se aquest dilluns, 29 de juliol, i s’allargarà fins al 25 d’agost. FGC, en canvi, allarga uns dies més l’horari convencional i l’estival serà hàbil d’aquí a dues setmanes, del 5 al 30 d’agost.

Publicitat

La TUS també s’hi afegeix

Per la seva part, la companyia Transports Urbans de Sabadell (TUS) també treballa amb els horaris d’estiu, que s’allargaran des del 15 de juliol fins a l’11 de setembre. Els horaris es poden consultar tant a les marquesines com a la pàgina web de la cooperativa, www.tus.es.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top