Ciutat

Horaris d’estiu a Rodalies i als Ferrocarrils

Un tren de Rodalies a l'estació Sabadell Sud / ÓSCAR ESPINOSA

Entrats en els mesos de menys demanda pel que fa a la mobilitat amb transport públic, Rodalies de Catalunya i FGC ja han posat a disposició dels seus usuaris els horaris d’estiu, que afecten les línies R2, R3 i R4. La línia R12, que passa per Sabadell Nord, no veurà afectat el seu horari. En tots els casos es poden consultar tant a les estacions com a les pàgines web i les aplicacions mòbils dels diferents operadors ferroviaris.

En el cas de Rodalies, l’horari estiuenc començarà a aplicar-se aquest dilluns, 29 de juliol, i s’allargarà fins al 25 d’agost. FGC, en canvi, allarga uns dies més l’horari convencional i l’estival serà hàbil d’aquí a dues setmanes, del 5 al 30 d’agost.

La TUS també s’hi afegeix

Per la seva part, la companyia Transports Urbans de Sabadell (TUS) també treballa amb els horaris d’estiu, que s’allargaran des del 15 de juliol fins a l’11 de setembre. Els horaris es poden consultar tant a les marquesines com a la pàgina web de la cooperativa, www.tus.es.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top