Ciutat

Farrés: “Farem visites d’obres per veure si es produeix algun possible desajust”

Un moment de la visita / CEDIDA

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha assegurat avui que “farem visites a les diferents obres que s’estan portant a terme a la ciutat per comprovar com s’estan desenvolupant i veure si es produeix algun possible desajust”. No ho ha vinculat directament, però ho ha anunciat després que els veïns del passeig de la Revolució hagin denunciat la reparació que s’ha fet dels bancs d’aquest espai, motiu pel qual el consistori n’ha aturat els treballs. Farrés ha fet les declaracions visitant les obres que s’estan fent a la plaça de Montcortès, a Torre-romeu, uns treballs que avancen al ritme previst i permetran dotar l’espai d’elements lúdics com  arbres i espais d’estada. Entre aquests espais de joc hi haurà una pista multifuncional, una zona per jugar a ping-pong, una altra per fer exercicis i una darrera per practicar skate.

A punt per a la tornada a l’escola

Concretament sobre la visita a aquesta plaça, l’alcaldessa ha indicat que “la voluntat és dignificar i guanyar espais per fer-hi diferents activitats, alhora que es contribueix a garantir la connectivitat al barri”. Les obres afecten 3.000 m2, tenen un pressupost superior als 212.000 euros, per dissenyar l’espai s’ha comptat amb la participació dels joves del barri i es van iniciar en l’anterior mandat. Respecte als treballs, ja s’ha creat l’estructura general de la plaça amb plataformes i camins i s’hi estan instal·lant els elements lúdics. La plaça tindrà dos camins: un d’ells connectarà els elements lúdics amb espais d’estada, que estaran separats, i l’altre portarà al centre cívic del barri. Es preveu reobrir l’espai abans de començar el nou curs escolar.

Per la seva part, el primer tinent d’alcaldessa, Pol Gibert, ha comentat que “estarem atents als projectes que ja estaven iniciats quan vam arribar al govern, amb l’objectiu que es desenvolupin de la millor manera possible i atenent al màxim possible les demandes dels veïns i veïnes”. Aquesta ha estat una de les darreres accions de Marta Farrés abans de passar l’alcaldia als diferents tinents d’alcaldessa, que seran els alcaldes accidentals durant el mes d’agost.

Els veïns de Covadonga, indignats amb les obres del passeig de la Revolució

Comentaris
To Top