Publicitat
Diners

Primera presa de contacte entre les noves cambres de Sabadell i de Barcelona

El president de la Cambra de Comerç de Sabadell, Ramon Alberich, i el de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, es van reunir ahir a la seu de la institució sabadellenca a l’Eix Macià.

Alberich i Canadell, ahir a la Cambra de Comerç de Sabadell / CEDIDA

Segons han informat fonts de la cambra sabadellenca, es tractava d’una primera reunió de treball per conèixer-se i intercanviar les primeres impressions, tot i que la trobada no tenia un ordre del dia concret. Es preveuen més trobades per continuar treballant conjuntament.

Publicitat

Nous al càrrec

Tant Alberich com Canadell han accedit recentment a la presidència de les seves respectives cambres després del període electoral en què totes elles van haver de renovar els seus òrgans directius. En el cas de Sabadell, Alberich n’era el vicepresident i des del passat 7 de juny n’és el president.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top