Publicitat
Diners

Qida, més a prop de les famílies amb una aplicació

equip de Qida a Sabadell
Una part de l’equip de Qida / CEDIDA

– Maria Poveda Rodríguez –

Qida, la ‘start-up’ sabadellenca de serveis sociosanitaris especialitzada en atenció a la gent gran, ha anunciat el llançament, durant el mes de setembre, d’una aplicació mòbil que ajudarà els cuidadors a arribar a les famílies dels seus pacients de forma transversal i immediata. L’empresa, fundada l’any passat, està en plena expansió i també ha anunciat el canvi de seu, per acompanyar el creixement de l’equip, que ja s’ha traslladat al centre de Sabadell, al carrer Doctor Puig, 33 (fins ara estaven al carrer Sentmenat).

El fort creixement de la companyia local arriba després de la injecció de capital que va aconseguir el desembre del 2018, quan van tancar una ronda d’inversió d’1,2 milions d’euros, liderada per fons d’inversió en start-ups de Banc Sabadell, Bstart- up, i de l’acceleradora Ship2B, a més de l’aportació d’Enisa, entre altres.

L’objectiu de la nova aplicació és donar més tranquil·litat a les famílies dels pacients de Qida, aportant informació sobre l’evolució i l’estat del pacient, com per exemple confirmar que han pres la medicació adequada o, simplement, saber si es troben bé.  D’altra banda, també els cuidadors disposaran d’una segona aplicació molt més senzilla on podran portar a terme un seguiment més detallat d’aspectes mèdics com la pressió sanguínia o el pes; una informació a la qual també tindran accés les famílies.

Amb les dues aplicacions, Qida vol potenciar la transparència de la companyia. Els clients podran tenir una visió global dels serveis que han contractat, preguntar qualsevol dubte o llegir notícies relacionades directament amb l’empresa.

La primera versió d’ambdues aplicacions ja està acabada i preparada per fer una prova pilot al setembre amb les famílies que ja tenen contractat un servei amb Qida. De cara al futur, la companyia també es planteja promocionar els seus serveis a través de l’app.

La companyia local, amb un any escàs de vida, ja compta amb més de 300 cuidadors que ofereixen un servei especialitzat a 200 famílies arreu de Catalunya, realitzant més de 20.000 hores d’atenció mensual a tota la comunitat.

Publicitat
Comentaris
To Top