Publicitat
Ciutat

Cau un arbre sobre un camió comercial a la Rambla

L'arbre caigut sobre el camió / CEDIDA

Aquest migdia ha caigut un arbre sobre un camió comercial que circulava per la Rambla. L'incident ha tingut lloc a la Rambla, en concret, al número 121, i segons els testimonis oculars, no hi ha hagut ferits.

/ CEDIDA

"Sembla que l'arbre està podrit per dins", explica l'Elena, una de les persones que ha presenciat l'accident. L'Andrea, veïna de la zona, assegura que "l'arbre ha caigut sol sobre el vehicle" i "ha generat fortes cues de cotxes". Fonts de la policia municipal, però, ho desmenteixen i asseguren que l'arbre hauria caigut en rebre un cop del camió.

L'arbre caigut / CEDIDA

Els bombers, retirant l'arbre / CEDIDA

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top