Oci i cultura

Un homenatge a Bob Dylan a través de diferents estils

Jokermen durant el concert / CEDIDA

El passat diumenge a la tarda, la Capella de Can Gambús va gaudir d’un concert tribut a Bob Dylan. Els encarregats d’aquesta difícil tasca va ser el grup Jokermen que a través de diferents estils, va aconseguir fer-se amb el públic sabadellenc. Bob Dylan és conegut per portar la música rock a una dimensió més poética fent ús de metàfores i altres figures alegòriques i ha estat un dels artistes més importants del segle XX.  De fet, aquesta és una de les raons per la qual el grup Jokerman són els únics que s’atreveixen a homentjar al cantant; això si, “a la seva manera”.

Juanjo, el baixista del grup, explica que intenten “fer seves les cançons  de Dylan” interpretant-les sota diferents estils com el blues, el country o el R&B. Segons ell, aquesta combinació d’estils agrada,fins i tot, als grans fans de Dylan. “Canviem el so però mantenim l’esperit de Dylan, això és el que enganxa”, assegura.

El concert va començar pels volts de les vuit de la tarda aplegant a centenars de persones. El grup va tocar alguns dels temes més famosos de Dylan com per exemple “Don’t think twice, it’s all right” amb tocs country. Els més fanàtics cantaven les cançons de memòria seguint el nou estil que marcava la banda i altres, simplement, gaudien de la música.

Més enllà de portar a terme un homenatje, el grup ha demostrat al públic que encara queda molt Bob Dylan per descobrir.

Comentaris
To Top