Publicitat
Oci i cultura

The Swing Cats retrà un homenatge a Duke Ellington al Casal Pere Quart

The Swing Cats / CEDIDA

Aquest divendres 9 d’agost, el Casal Pere Quart acollirà un concert al més pur estil dels anys 40. A partir de les 22 h, la banda The Swing Cats retrà un homenatge al compositor i director d’orquestra Duke Ellington, una de les figures més importants de la història del jazz.

El grup, format per tres músics i una veu principal, interpretarà les cançons més famoses del compositor portant-les cap a un estil swing. A més, el grup repassarà els seus últims treballs versionant cançons d’artistes dels anys com Billie Holiday, Ella FitzgeraldChet Baker o George Gershwin.

Publicitat

La cantant del grup, Saphie Wells, ha explicat que l’objectiu és “tornar a portar la música dels anys 20 i 40 sobre l’escenari i de forma acústica”. Fins ara, les seves versions han rebut una molt bona resposta per part del públic i esperen que fascinar als assistents del proper concert al Casal Pere Quart.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top