Diners

CaixaBank obre un centre ‘Business’ per a emprenedors i petites empreses a Sabadell

L’interior de la nova oficina per a empreses i emprenedors / CEDIDA

Microempreses –les que tenen fins a 10 empleats i facturen menys de 2 milions d’euros–, comerços, autònoms i emprenedors són els clients als quals va adreçat el nou centre Business que CaixaBank ha obert a la plaça del Doctor Robert, 4-5, on estava situada l’oficina central d’aquesta entitat a Sabadell abans del trasllat del negoci de particulars a l’edifici Rambla One, el passat 6 de novembre, a una oficina de nou format o store (botiga).

El nou centre Business, que compta amb 426 metres quadrats en una sola planta, és la 17a oficina d’aquest model de CaixaBank a Catalunya i la número 28 a tot el territori espanyol. A banda de l’equip directiu, cinc gestors especialitzats acompanyaran els clients durant tot el cicle de vida dels seus negocis, i comptaran amb especialistes en línia de comerç exterior, tresoreria, factoring i confirming. A la planta superior, es manté el centre d’empreses que dóna servei a les companyies amb un volum de facturació superior als 2 milions d’euros.

Punt de referència

La directora territorial de CaixaBank a Barcelona, Maria Alsina, ha assenyalat que aquest nou concepte d’oficina “ens permetrà ser un punt de referència a Sabadell per a tots els petits empresaris que necessitin un suport especialitzat per fer realitat els seus projectes i acompanyar-los en tot el seu camí cap a l’èxit”. Així mateix, Alsina ha indicat que en aquests centres “el client es trobarà amb un nou model de relació basat en la innovació, la transparència, l’especialització i la proximitat, gràcies a una atenció personal”.

Segons CaixaBank, l’espai s’ha concebut com un lloc en el qual concentrar l’activitat econòmica de la zona per compartir idees i atendre les necessitats dels clients del segment. L’oficina disposa d’espais diàfans i transparents amb despatxos que ajuden al treball conjunt amb el client.

Comentaris
To Top