Publicitat
EDITORIAL

Vacances a Sabadell

La setmana vinent, la del pont del 15 d’agost, és la setmana de l’any amb menys activitat. Són dies en que, d’una manera un pèl caricaturesca, solem dir que la ciutat està “deserta”. La realitat, però, ens diu que no és ben bé així: també són dies on es fan evidents, d’una manera molt visible, les diferències de renda.

Un 31% de sabadellencs no es poden permetre marxar de vacances i es queden a la ciutat, i la xifra creix considerablement si ens fixem en col·lectius específics –un 40% dels jubilats, la meitat dels mileuristes–, i en barris concrets –més de la meitat dels veïns de Torre-romeu i Poblenou, contra només un 25% al districte 1, per exemple–.

Publicitat

Aquesta realitat s’intueix passejant pels barris de la ciutat: places plenes, terrasses a vessar, piscines municipals a ple rendiment... Sabadell i el seu entorn donen per molts plans de vacances, hauríem de tenir en compte que molta gent no pot marxar i planificar més activitats. A l’agost no s’acaba el món.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top