Publicitat
Ciutat

5.000 euros robats a la Rambla en un minut

Dos joves roben dos Macbook Pro a la botiga Intecat de la Rambla i fugen amb un vehicle

El passat febrer ja van viure un robatori mitjançant l’encastament / D.S.

Nou robatori a la Rambla. Dos joves van furtar el passat dijous dos ordinadors portàtils Macbook Pro a la botiga Intecat. Els autors dels fets, d’origen magrebí i d’uns 25 anys, van emportar-se 5.000 euros en estoc del mostrador de la botiga en temps rècord: un minut va ser suficient per agafar els dos models –valorats cada un en més de 2.000 euros– i fugir amb el seu vehicle.

El darrer furt a la Rambla es va produir passades les 10 h, segons els Mossos d’Esquadra. Era una hora d’afluència de clients a la botiga i els dependents no van poder fer res per a evitar-ho. Els joves van aprofitar un moment de distracció per extreure els ordinadors i això va fer saltar les alarmes. Un dels encarregats va intentar aturar-los, va rebre una empenta i no els va poder seguir.

Publicitat

Els Mossos investiguen l’autoria d’aquest robatori, l’enèssim en aquesta botiga aquest any. El passat febrer, Intecat ja va patir un important robatori mitjançant l’encastament d’un vehicle i fa un mes es va tornar a produir un furt d’uns telèfons iPhone. “Estem preocupats per la inseguretat”, exposa una de les treballadores de l’establiment, que diu que últimament li arriben cada cop més clients –generalment dones amb un carretó de nadó– a qui els han robat el mòbil.

Davant de l’escalada de fets delictius, proposa que les botigues de la Rambla contractin un servei de seguretat privada perquè considera que “la policia no pot estar a tot arreu”. La mateixa Policia Municipal considera la Rambla com un punt calent en robatoris i furts a establiments a Sabadell.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top