Publicitat
Diners

La sabadellenca Robotics amplia la seva delegació a Madrid

L’empresa sabadellenca Robotics ha ampliat l’espai de la seva delegació a Madrid. La companyia, que comercialitza VisualTime –un dels programaris més competitius pel que fa a la gestió del temps–, està creixent a causa de l’entrada en vigor del Registre de la Jornada Obligatori. Si més no, durant aquest any Robotics ha incrementat més d’un 30% el seu personal i per això doblarà l’espai de les oficines que ocupa al parc empresarial Las Mercedes de Madrid.

El director comercial de Robotics, Enric Blanco, ha assenyalat que el creixement de les vendes en els últims mesos és “de tres dígits i per això la incorporació de nous professionals ha estat constant”.  Un dels objectius és trobar noves oportunitats de negoci.

Publicitat
Comentaris
To Top