Ciutat

Els dimarts als Cinemes Imperial

El D.S s’acosta als Cinemes Imperial per saber com aprofiten els sabadellencs el dia de l’espectador

Façana de l'Imperial / Arxiu D.S.

Dimarts és un dia qualsevol a Sabadell, però és un dia molt especial un cop dins dels Cinemes Imperial: és el dia de l’espectador. Cada dimarts a partir de les 16 h, famílies, parelles i amics es troben a l’entrada dels cines o als bancs de la plaça i es preparen per passar la tarda entre pel·lícules per aprofitar el preu especial de l’entrada: 4,80 €, mentre que la resta de dies és de 7,80 €.

“Aprofitem per veure un parell de pel·lícules seguides”, explica un espectador que va amb els seus amics. Un dels acompanyants ho corrobora i opina que el cinema és un “privilegi” perquè és molt car i amb el dimarts “pel preu d’una en pots veure dues”.

Segons l’encarregada, Sarai Serra, la jornada ha tancat amb 1.300 entrades venudes i la pel·lícula més vista ha sigut El Rey León i la segueixen de prop Mascotas 2 Padre no hay más que uno. Serra destaca que l’estiu és el millor moment dels cinemes perquè els pares aprofiten per portar els nens, ja que no estan a l’escola. “Sol pujar un 30% l’assistència”, conclou.

Comentaris
To Top