Ciutat

Aturat per “temeritat” un conductor que triplicava la taxa permesa d’alcohol

Cruïlla on la policia municipal va aturar el conductor ebri / GOOGLE

Un vehicle ha estat aturat i immobilitzat aquesta matinada per una unitat de la policia de Sabadell després que el seu conductor cometés “diferents infraccions de trànsit” a la Gran Via, segons ha informat el mateix cos policial a través d’un comunicat. Els agents haurien efectuat una prova d’alcoholèmia en què la mostra de l’individu en qüestió va resultar positiva, triplicant amb escreix la taxa permesa.

L’automòbil va ser interceptat a la cantonada del passeig Rubió i Ors amb el carrer Fray Luis de León. La policia ha obert diligències per presumptes delictes “contra la seguretat viària“, per “conducció temerària” i per “conduir sota la influència de begudes alcohòliques“.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top