Ciutat

En portada: ‘Conflicte obert’

A la portada d’aquest dissabte destaquem el conflicte obert entre Endesa i els ajuntaments. La primera va oferir-se fa unes setmanes a cofinançar el 50% del deute de les famílies en situació de vulnerabilitat energètica. Un deute que a la comarca arriba als 3 milions d’euros i que a Sabadell és de 983.287 euros, segons la companyia. Fa unes setmanes, Endesa va enviar una comunicació als ajuntaments, advertint-los que tallaria el subministrament elèctric d’aquestes famílies si no pagaven l’altre 50%. Els ajuntaments han fet un front comú contra aquesta mesura i la Generalitat assegura que es farà càrrec de coordinar la resposta conjunta de totes les administracions cap a la companyia.

Entre d’altres temes també destaquem les obres que s’estan duent a terme a l’Hospital Parc Taulí, el debut de temporada del CE Sabadell i, finalment, parlem de l’operació dels Mossos d’Esquadra que ha acabat amb una organització que robava gas freó.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top