Oci i cultura

Miss Loopita i Rocio de Rolanda endinsen el públic en el món dels ‘loops’

Miss Loopita i de Rolanda durant el concert / D.S.

Loops, beats i ritmes enganxosos. Miss Loopita i la vocalista Rocio de Rolanda han aterrat a La Capella de Can Gambús per un oferir un concert molt innovador. A través d’una loop station que crea sons i beats diferents, els artistes han passat per tot un repertori d’estils com la cúmbia, la salsa, el reggae o el hip hop. Un projecte que va començar molt abans l’artista Loopita i al qual es va unir més tard de Rolanda.

Aquest vespre, els artistes s’han encarregat de transportar el públic al món dels loops, això sí, amb una música totalment experimental. Ni el hip hop era realment hip hop, ni la cúmbia era cúmbia. Sons semblants a allò que coneixem popularment però amb un ritme diferent. Tal com ha dit la mateixa de Rolanda, “tot el que fem sembla una cosa però no ho és”.

El concert ha començat amb una rumba mogudeta i ha canviat radicalment d’estil amb la següent cançó. ‘Mira, mira’ seguia uns beats molt més sensuals i tranquils. Aquesta ha estat una de les cançons amb temàtica feminista del concert. “Volem convidar a les dones a unir-se”, ha assegurat la vocalista tot afegint que, com a dona, “és difícil no fer cançons al respecte”.

Sintonitzant els loops a través d’una guitarra elèctrica, els artistes han interpretat una cúmbia fent que el públic seguís el ritme tot ballant a la seva cadira. Aquest, però, ha estat el penúltim concert del grup abans de les vacances.

Comentaris
To Top