Publicitat
Ciutat

La CGT convoca dos dies de vaga a Rodalies

Un tren de Rodalies-Renfe a l'estació de Sabadell Sud / ÓSCAR ESPINOSA

El sindicat CGT ha convocat una nova jornada de vaga a Rodalies aquest divendres 30 d’agost i diumenge 1 de setembre que afectarà totes les línies, incloses, per tant, les R4 i R12 que passen per Sabadell. Els sindicalistes volen que s’augmentin les taxes de reposició dels treballadors, que es respecti la conciliació familiar i que es freni l’externalització de serveis.

Pels dos dies d’aturades s’han decretat uns serveis mínims del 40 per cent de 12 a 16 h i de 20 a 24 h. La resta del dia els trens circularan amb els horaris habituals. Els horaris actualitzats es poden consultar a les pàgines web de Rodalies i Renfe, aplicacions mòbils i al telèfon d’informació 900 41 00 41.

Quatre dies d’aturades

Aquests dos dies de vaga donen continuïtat als altres dos que es van fer el 31 de juliol i el 14 d’agost convocats per la mateixa CGT amb el mateix motiu.

La CGT convoca quatre dies de vaga a Renfe en plena operació sortida

Publicitat
Comentaris
To Top