Publicitat
Diners

El Fòrum de Tecnologies i Innovació se centrarà en la robòtica

La darrera edició del Fòrum / Cedida

Promoció Econòmica de Sabadell organitza el Fòrum de Tecnologies i Innovació dissenyat per empreses i persones emprenedores interessades en les tecnologies i innovació. En aquesta edició, se centrarà en Robòtica, la Quarta Revolució Industrial. Serà al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta el 14 de novembre.
La trobada és una oportunitat per fer contactes, contribuir al desenvolupament de nova recerca en aquests sectors estratègics, generar networking i xarxes de cooperació. Si ets investigador, donar a conèixer a les empreses les línies de recerca aplicada, coneixement i know-how propers al mercat d’aplicació.

Per a participar

Poden participar empreses i/o agents d’innovació (centres tecnològics, centres de recerca, universitats…) que disposin d’una tecnologia o innovació destinada a donar solucions a reptes per a la indústria 4.0. Cal emplenar aquest formulari en línea abans de l’11 de novembre.

Publicitat
Comentaris
To Top