ESPORTS

David de la Cruz es fa notar a l’etapa de la Vuelta per Catalunya

David ha rebut el suport del sabadellenc Ángel Viñeta a Valls/ Cedida

Amb ganes de fer-ne una de grossa. Després de ser un dels protagonistes de la sisena etapa de la Vuelta -va fregar el mallot vermell-, David de la Cruz també es va voler fer notar en la vuitena etapa que ha transcorregut íntegrament per Catalunya, amb sortida a Valls i arribada a Igualada. El corredor sabadellenc ha entrat en una escapada de 21 corredors que ha arribat a sumar 6 minuts d’avantatge sobre el gran pilot.

Després de superar algun tram de pluja i superar la pujada a Montserrat, el grup d’escapats s’ha disgregat i De la Cruz ha perdut una mica de força tot i mantenir-se entre els millors. Finalment, el corredor de Team Ineos ha acabat en la 15a posició a 35 segons del guanyador de l’etapa, l’alemany Nikias Arndt. A la general, David de la Cruz és ara el vintè a 9’ 29″ del nou líder de la ronda espanyola, el francès Nicolas Edet. El sabadellenc, en declaracions a #vueltartve, s’ha mostrat satisfet de la seva actuació. “És el dia que m’he trobat més bé i cada cop tinc millors cames”, ha manifestat. També ha enviat una salutació a la gent de Sabadell, tot un detall.

Comentaris
To Top