Diners

Nous cursos d’especialització a la Cambra

La seu de la Cambra, a l'Eix Macià / WIKIMEDIA

La Cambra de Comerç de Sabadell va presentar ahir el programa de cursos d’especialització, que s’iniciaran durant l’octubre i el novembre d’aquest any i es perllongaran fins als mesos de març i abril de l’any vinent. Es tracta del curs avançat en Comerç Internacional, el curs de Gestió Comptable i el curs integral de Vendes i Habilitats Comercials. Els assistents, com a mínim a un 80% de les classes, rebran el diploma de la Cambra de Comerç de Sabadell i el certificat d’Especialització Universitària de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

A més, aquells qui acreditin una formació universitària prèvia podran optar al títol d’Expert Universitari. El curs avançat en Comerç Internacional té una durada de 100 hores, s’iniciarà el 14 d’octubre i finalitzarà el dia 16 de març de l’any vinent. El curs de Gestió Comptable té una durada de 80 hores, s’iniciarà el 17 d’octubre i finalitzarà a principis d’abril. En darrer lloc, el curs integral de Vendes i Habilitats Comercials té una durada de 100 hores, s’iniciarà el dia 8 de novembre i finalitzarà el dia 24 d’abril del 2020.

Comentaris
To Top