FESTA MAJOR

Els 31 FAM superen amb comoditat l’estrena a casa

Un moment del concert de 31 FAM / D.S.

El grup de trap sabadellenc 31 FAM ha mostrat la seva jove maduresa en el concert que ha ofert aquest divendres a la matinada a l’Eix Macià en el marc de la Festa Major. Ha estat el primer que han fet a la seva ciutat natal i han encisat els fans amb els temes del seu primer disc, ‘TR3TZE‘, publicat l’abril d’aquest any.

Precedits pels també sabadellencs Flashy Ice Crean, els 31 FAM han tret ràpidament les seves cartes sobre l’escenari, i s’han sentit còmodes, desacomplexats, sense samarreta si calia, acompanyats per un públic entregat en les primeres files i expectant més enrere.

No són pocs els temes d’aquesta banda que parlen de sentiments. D’això tracta ‘Amb tu’, la cançó que ha obert el concert. “Fa un any ningú m’hauria dit que estaria aquí amb tota la meva família cantant davant de tot Sabadell!”, ressona ràpidament des de l’escenari. I de la primera cançó a la segona amb un altre ‘hit’ o himne del grup en aquest cas, ‘Sincero‘.

“M’agraden pels ritmes que tenen, perquè canten en català i utilitzen paraules poc corrents com ‘salsa pesto'”, explica la Júlia des del concert amb uns amics. “Les lletres són bastant aleatòries, no he escoltat res semblant”, comenta. Un amic seu, Albert, destaca que 31 FAM “està molt dirigit al jovent i la lletra no és la millor, però el ritme és ‘xulo’ per ballar i escoltar”.

“Tothom se les sap”

A part de joves al concert també hi havia adults, com la Marta Sánchez. En el seu cas, els seus fills i els cantants són amics, cosa que ha portat a la família cap al concert. Tot i així, mirant-s’ho des de la distància prudencial que suposa estar a la zona de la taula de so, Sánchez apunta que els 31 FAM “són un fenomen entre els joves”, i destaca: “només has de veure que tothom se sap les cançons, estic al·lucinant”. Alguns cartells entre els assistents, “Visca Sabadell!”, els cantants regalant samarretes i confeti per amenitzar la festa han completat la presentació dels sabadellencs.

31 FAM: “Les nostres lletres són reals, és viscut 100%”

Comentaris
To Top