EDITORIAL

Visca la Mirna i visca Sabadell!

Mirna Lacambra personifica l’essència de tot el que va fer gran la nostra ciutat a les èpoques de bonança que tan romànticament ens agrada recordar ara. Visionària, emprenedora, treballadora, persistent, convincent i plena de talent i de passió. Gràcies a la seva energia emprenedora i al seu amor per la ciutat, Sabadell és una de les capitals culturals del país i disposem de dues joies musicals, l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès, aviat fusionades a la Fundació Òpera Catalunya, la institució cultural privada d’aquestes característiques més gran de l’Estat.

El que la Mirna representa ens ha d’omplir d’orgull i és motiu més que suficient per merèixer fer el pregó de la Festa Major. La seva presència al balcó de l’Ajuntament hauria de fer emmudir el públic –ja no només per passió per la música o amor a la ciutat, sinó per educació i respecte–. Qualsevol expectativa de futur de la ciutat implica recordar que aquests valors són part de l’ADN dels sabadellencs.

La Festa Major ha començat. Gaudim-la amb passió i curiositat, amb respecte i educació. Visca Sabadell i visca la Festa Major!

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top