Esports

“Aquest punt ens farà créixer”

Alberto Leira, que debutava amb la samarreta del Centre d'esports, en una acció del partit / Ll. Franco

Les declaracions del tècnic Antonio Hidalgo després de l’empat a 0 davant el València-Mestalla.

Regust amarg: és evident que quan fas el partit d’avui amb i tens la continuïtat que volíem, gaudeixes d’ocasions fent mèrits per marcar, marxes amb regust agredolç. Tot i això, aquest punt ens farà créixer per continuar millorant en la línia que volem. Estic convençut que la primera victòria a casa està molt a prop.

Partit de menys a més: els nostres primers minuts no són bons. Amb poc menys de 10 minuts han passat massa coses i això fa que tinguis una mica d’angoixa. A partir d’aleshores, però, hem tingut la tranquil·litat necessària tal com s’ha vist, sobretot, a partir del segon temps. Una conseqüència del treball físic que hem obligat a fer al València que l’hem deixat sense arribades a la nostra porteria.

La jugada polèmica: des de la meva posició no he pogut veure però l’assistent m’ha comentat que l’estibada era suficient per xiular penal. Encara que els àrbitres hagin de xiular amb poc temps, aquestes accions són massa fàcils de xiular.

Porteria a zero: és una molt bona notícia. Avui hem tingut una tarda tranquil·la en gaudir de la possessió de la pilota la major part del partit.

Malastrugança amb les lesions: Les situacions són les que són i amb això hi hem de conviure. A l’àngel l’hem canviat per responsabilitat humana, a hores d’ara encara té un bon bony. El Grego, més enllà dels punts de sutura, espero que dimecres pugui entrenar.

“No estem gens contents”

Les declaracions de Néstor Querol.

Sobre el partit: Hem fet un gran partit davant d’un bon equip com és el València-Mestalla. Ells en prou feines han gaudit de la pilota i nosaltres hem merescut més per les ganes, treball, domini de la possessió i per ocasions.

Inici decebedor: Hem de canviar el xip. Ja ens va passar amb el Castelló i el Llevant B i s’ha de corregir immediatament.

Podeu llegir la crònica en el següent enllaç

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top