Publicitat
Esports

El Sabadell millora sensacions, però no troba el gol davant el València M. (0-0)

El retorn de Manu Lanzarote a la Creu Alta no ha estat suficient /Lluís Franco

Només un punt. La notable segona meitat del Sabadell, amb ocasions clares, no ha estat suficient per aconseguir la primera victòria a la Creu Alta. Ha mancat pólvora als metres finals per plasmar en el marcador la superioritat arlequinada, però les sensacions han estat molt més positives que en la primera jornada.

De menys a més. Així es podria qualificar el partit del Sabadell. Els inicis han estat preocupants, amb molts dubtes i de nou massa imprecisions que han permès el filial valencianista agafar la iniciativa. Mackay ha tornat a ser providencial rebutjant una rematada d'Esquerdo a boca de canó en una acció a pilota parada. Poc després, la Creu Alta s'ha quedat glaçada quan l'àrbitre, David Jesús Pinto Herrera, ha assenyalat penal després d'una lleu disputa de pilota entre Pajarero i Esquerdo a l'àrea. Una decisió molt protestada que ha acabat en anècdota perquè el llançament de Jordi Sánchez s'ha estavellat en el travesser.

El Sabadell ha evitat una situació complicada, però li ha costat molt trobar espais i generar situacions de perill. De fet l'única ocasió s'ha produït en el minut 38 quan una centrada de Néstor ha provocat un mal rebuig del porter visitant i la rematada d'Adri Cuevas ha topat en un defensa sota els pals. La recta final de la primera part s'ha convertit en un avançament del domini aclaparador del conjunt arlequinat a la represa.

L'arrencada de la segona meitat ha vingut marcada per una forta topada entre Ángel i Grego que ha deixat els dos jugadors estesos sobre la gespa. Ha sortit pitjor parat el defensa que s'ha reincorporat amb una vena al cap a l'estil Sertucha. Minuts després, Ángel ha estat substituït per l'últim fitxatge, el gallec Alberto Leira, que ha donat molt dinamisme al mig del camp. També s'ha consumat l'esperat retorn de Manu Lanzarote i la Creu Alta l'ha rebut amb una gran ovació. El domini arlequinat ha estat absolut, amb bones transicions i arribades constants.

El porter Rivero ha respost amb eficàcia a un xut d'Alberto Leira en el minut 63 i fins al final, el Sabadell ho ha provat de totes les maneres. El València Mestalla ja feia prou a defensar-se com podia i a la segona meitat ni s'ha acostat a la porteria de Ian Mackay. Els últims 10 minuts i el llarg temps afegit (7 minuts més) s'han convertit en un atac-i-gol... sense gol. L'han tingut consecutivament Aitor Pascual amb un xut que ha refusat Rivero amb una gran intervenció i Néstor en una acrobàtica rematada de cap que s'ha perdut fora per centímetres entre la desesperació d'una graderia que malgrat la segona ensopegada a casa, ha acomiadat l'equip d'Antonio Hidalgo amb aplaudiments i l'esperança que aquesta millora en el joc trobi com més aviat millor la recompensa en el marcador.

FITXA TÈCNICA

Sabadell: Mackay; Pedro Capó, Grego, Pajarero, Josu, Ángel Martínez (Alberto Leira m. 56), Óscar Rubio (Aitor Pascual, m. 83), Adri Cuevas, Edgar, Aarón Rey (Lanzarote, m. 59) i Néstor.

València Mestalla: Rivero; J. Jiménez, Carlos González, Guerrero, G. Molina, Marc Ferris, Pascu, Moreno (J. Escobar, m. 60), Jordi Sánchez, Esquerdo (Carlos Pérez, m. 90) i Alfred Planas (P. Jiménez, m. 76).

Àrbitre: David Jesús Pinto Herrera, Comitè tinerfeny. Grogues: Pajarero, Pedro Capó, Grego, Lanzarote; Carlos González.

Incidències: 2.152 espectadors a la Creu Alta.

Podeu llegir les reacciones d'Antonio Hidalgo i el vestidor en aquest enllaç

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top