Publicitat
FESTA MAJOR

VÍDEOS: El Correbars més esbojarrat, en deu anècdotes

Lluint els faraláes i amb ventalls en mà, centenars de persones van sumar-se ahir al Correbars de Sabadell. La temàtica d'enguany: la Festa Barril, una paròdia de la Festa d'Abril. No es va poder escoltar flamenc ni tampoc s'oferia rebujito, però l'enginy dels participants va convertir els carrers de la ciutat en un autèntic tablao flamenc.

El Correbars suma ja dues dècades de trajectòria i són molts els fidels que es van apropar a la festa ambulant, organitzada per l'agrupació Destil·lats per la Festa. Aquest any, el D.S. podria haver-t'ho tornat a explicar amb una crònica convencional, però hem volgut que els participants siguin els protagonistes. Hem sortit a buscar anècdotes relacionades amb la festa multitudinària. Aquest ha estat el resultat.

Publicitat

1. La Carlota, la Laura i la Clara

2. El Marc i el Fèlix

3. El Marc

4. La Marina

5. La Mariona

6. La Marta i la Cris

7. L'Arnau

8. El Diego

9. La Rebeca

10. El Lluís

I dues de regal... unes anècdotes relacionades amb el correbars amb pinces:

El Sergi

El Carlos i l'Esteban

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top