Oci i cultura

La CavaUrpí més eclèctica omple la tardor

La CavaUrpí oferirà 21 espectaclesde música i teatre aquesta tardor. És “l’escenari de proximitat del Vallès”, tal com anomenen ells mateixos. Els cantants Lluís Coloma, Judit Neddermann i Clara Peya encapçalen el cartell musical, mentre que la companyia teatral sabadellenca Il·lús Teatre tornarà a la cava durant els dies de Nadal amb un nou espectacle creat per a l’ocasió. La temporada també comptarà amb esdeveniments especials com la commemoració del 50è aniversari de l’obertura de la Sacs Discotheque, el primer local de Sabadell on es va punxar música de discjòqueis i que estava ubicat al mateix espai que la CavaUrpí. “Fem una programació eclèctica que intenta arribar a tothom”, sintetitzen els responsables d’UiU Promotors, Josep i Pere Urpí.

Clara Peya, tocant a l'Embassat d'aquest 2019 / VICTÒRIA ROVIRA

Lluís Coloma obrirà la temporada divendres 18 d’octubre a les 22 h acompanyat del pianista alemany Frank Muschalle. Els dos artistes conjuguen la tradició i la innovació en el camp del blues i el boogie-woogie. A aquesta parella els seguirà una altra, la d’Els mítics Cánovas, Adolfo i Guzmán, que presentaran la reedició del mític disc Señora azul publicat originalment el 1974 i tocaran altres grans èxits de la seva carrera artística.

El novembre començarà amb Clara Peya, que actuarà el divendres dia 8 a les 22 h i presentarà el seu disc en solitari Estómac. L’endemà, a la mateixa hora, el duet d’El último tributo rendirà homenatge a El último de la fila en un concert en acústic. El cap de setmana es tancarà amb un homenatge a Carlos Gardel per part de Gregorio López i Guillermo Gómez. Serà diumenge 10 de novembre a les 19 h. Una setmana després, serà el torn de la soprano Laura Obradors, que acompanyada del baríton Carlos Daza i el pianista Víctor Galiano presentaran De l’òpera als musicals el diumenge 17 de novembre a les 19 h. La guitarra de Joaquín Teruel amb el seu grup, divendres 22; la veu de Cristian Saucedo dissabte 23; i el ball concert d’Starlight divendres 29, totes tres cites a les 22 h, completen el calendari del mes de novembre.

Publicitat

El Duet Trabal obrirà el mes de desembre, diumenge 1 a les 19 h. I com és habitual ja en els darrers anys, les germanes Judit i Meritxell Neddermann fan una gira per Nadal presentant la seva adaptació de les nadales. A Sabadell vindran el divendres 13 de desembre a les 22 h. El grup de tribut Beat Boys tancaran el mes amb el seu The Beatles Experience Show.

Paral·lelament, Els Duendes i Peter Gynt & The Suits tindran plaça de residents.

De la tria de tots els artistes, Pere Urpí assenyala que “ben bé la meitat” són sabadellencs, com Obradors, Saucedo o el mateix Gynt. Les entrades per tots els espectacles ja es poden comprar per internet o a l'hotel Urpí.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top