Publicitat
Esports

Directes a la final

Silvia Morell en una acció del partit / ll. franco

L’Astralpool Club Natació Sabadell ha certificat aquest dimecres el pas a l’onzena final consecutiva de la Supercopa d’Espanya després de vèncer el Mediterrani per un còmode 14 a 9. I això que fins a l’equador del segon període les de David Palma no han pogut encarrilar unes semifinals molt igualades. Res feia preveure aquest guió de partit després del gran inici nedador on Maica Garcia, en dues ocasions, i Laura Barzon, s'han encarregat de situar el 3 a 0 (min.5). La rèplica de les de Sants, però, no s'ha fet esperar i amb un obrir i tancar d’ulls han situat el 3 a 2.

El guió del partit ha canviat i les nedadores, que continuen en fase d’adaptació, ho han acusat: 3 a 3 amb una defensa sabadellenca que, per moments, feia estralls. Un miratge. Sota la batuta de Barzon, amb dues dianes consecutives, el CN Sabadell ha arribat a la meitat del duel amb dos gols de renda (5-3). A partir d’aquí, tot i un arbitratge pèssim per als dos conjunts, el Club ha tingut l’efectivitat que li ha mancat en els primers períodes per sentenciar la semifinal. Les bones jugades trenades en atac, com la finalitzada per Ruth Ariño, que ha comptat amb la participació de tot l’equip, han deixat la semifinal molt encarrilada (10-6). En el darrer i últim quart, el ‘Medi’ ha acabat acusant el desgast i Nona Pérez, màxima golejadora del partit amb quatre dianes, s'ha encarregat d’assegurar el bitllet per a la final (14-9). Dissabte a Can Llong (14 h), però, serà una altra història amb el Mataró. En joc, l’onzena Supercopa d’Espanya per a les sabadellenques.

Publicitat

Eggens i Sohi, talent canadenc

Paral·lelament, aquest dimarts el Club Natació va anunciar la incorporació de Monika Eggens i Gurpreet Sohi, els dos últims reforços de la plantilla de David Palma. Eggens, de 28 anys, és una jugadora polivalent i golejadora que  arriba procedent de l’Olympiacos grec mentre que Sohi, de 25 anys, prové del Lilla francès després de passar pel Plebiscito de Pàdua fa dues temporades. Ambdues jugadores arribaran per afrontar les competicions europees on el Club defensa el títol de campió d’Europa aconseguit l’any passat a Can Llong.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top