Publicitat
Ciutat

El Taulí, millor hospital de l’Estat en tres àrees

Resultats Globals, Ronyó i Vies Urinàries i Sistema Nerviós. Són les tres categories en què l’hospital Taulí de Sabadell s’ha endut el primer premi de la 1a edició dels Best Spanish Hospital Awards (BSH). Paral·lelament, el Taulí ha estat finalista en els premis de Gesitó Clínica Global, Aparell Circulatori i Aparell Respiratori. Es tracta d’un reconeixement atorgat dijous a Madrid per la consultora Higia Benchmarketing i la companyia ASHO, en què han comparat 250 indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial validats per la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA). En total 80 hospitals espanyols -43 públics i 37 privats- han participat en els premis, que s’han dividit en tres categories per equilibrar la competició. El Taulí ha entrat en la categoria d’hospitals de referència, i a part hi havia els comarcals i els d’alta complexitat, pel que fa als públics. En la mateixa categoria, l’hospital de Sabadell ha competit amb els hospitals del Mar i  de Terrassa, entre altres.

Per la directora executiva del Taulí, Cristina Carod, els premis són un estímul “ que ens hauria de motivar a millorar, que és en el que sempre hem d’estar pensant”. I la competitivitat entre companys, creu, “esperona una mica i s’ha d’aprofitar. L’executiva del centre apunta que “al final no deixa de ser una pràctica de qualitat assistencial en què estem fent, com ho fem i com ho podem fer millor”. Sobre els aspectes en què el centre hospitalari sabadellenc no ha guanyat, Carod ho relativitza perquè “no vol dir que no facis coses de forma excel·lent, vol dir que el del costat ho fa millor”. Tot i així, es compromet a treballar-ho amb els equips implicats de cada àrea.

Publicitat

En la primera edició de la cita hi han participat hospitals d’Andalusia, Canàries, Madrid, Múrcia, Comunitat de València, Navarra, País Basc, Castella i Lleó, Galícia i Catalunya. El premi ha consistit en un guardó, un diploma i una subscripció de tres mesos per un dels programes informàtics de l’hospital

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top